..:: Palatul Copiilor Suceava, decembrie 2018::..

Spectacolul "Daruri de Crăciun" în sala Auditoriumului "Joseph Schmidt" Suceava

Elevi și profesori de la Comisia artistică a Palatului Copiilor Suceava au pregătit in data de 16 decembrie 2018, Spectacolul "Daruri de Crăciun". In prag de Centenar, la ceas aniversar, copiii coordonati de dl. prof. Aneculaesei Daniel au cantat colinde tradiționale românești din zonele dialectale Bucovina, Ardeal, Muntenia și Basarabia.

Au evoluat pe scena intr-o poveste dansată: fragmente din baletul Spărgătorul de nuci, pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski, fetitele coordonate de dna prof. Mirela Duminica. Piticii Elfii Dansatori au incantat publicul alaturi de Ajutoarele lui Moș Crăciun, coordonate de dna prof. Petrea Aida. Un curcubeu de modă și emoții am primit în dar de la modele mici și mari, coordonate de doamna prof. Voinoiu Ileana.

Ilustraţia muzicală şi aranjamentele orchestrale le aparţin domnilor prof. Lungoci Mihai si prof. Aneculaesei Daniel, scenariul şi regia artistică poartă semnătura prof. Alina Sandru, coregrafia spectacolului a fost asigurată de doamnele profesoare Duminica Mirela, Petrea Aida şi Salup Marioara.

Coordonator spectacol, directorul Palatului Copiilor Suceava

prof. Beatrice Choleva