Scurt istoric

Palatul Copiilor Suceava situat in zona centrala a orasului, pe str. Dragos Voda nr. 13, poarta aceasta titulatura oficiala din anul 1998 la 1 septembrie.

Infiintat in anul 1954 sub denumirea de Casa Pionierilor, din anul 1975 pana in anul 1990 purtand titulatura Casa Pionierilor si Soimilor Patriei, apoi schimbandu-si denumirea in Clubul Copiilor si Elevilor.

Palatul Copiilor Suceava reprezinta unitatea scolara in care se desfasoara activitati instructiv educative specifice, prin care se aprofundeaza si se completeaza cunostinte, se dezvolta aptitudini potrivit vocatiei si optiunii copiilor, se organizeaza petrecerea timpului liber prin programe educative monitorizate de specialisti.

Scopul activitatii in aceasta institutie este ocuparea utila , eficienta si placuta a timpului liber al copiilor, descoperirea inclinatiilor native ale copiilor, monitorizarea atenta a progresului elevilor si incurajarea talentelor.

De la infiintare si pana in prezent, Palatul Copiilor Suceava a obtinut remarcabile rezultate concretizate prin premii nationale si internationale. Succesele obtinute au scos in evidenta o bogata experienta, daruire si munca, trasaturi ce definesc personalitatea colectivului de cadre didactice ale Palatului.

Contact

Contact

ADRESA: Palatul Copiilor Suceava, str. Dragos Voda, nr.13, Suceava

TELEFON: 0230 522984 (RDS) - secretariat

E-MAIL: pcsuceava@gmail.com


Vizualizare harta marita