Înscrieri pentru copiii interesaţi să participe la activităţile care se desfăşoară la cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice.

Înscrierea copiilor la cerc se face în urma unei solicitări scrise din partea părintelui sau a reprezentantului legal.

Pentru înscriere este necesară completarea unui formular în care sunt trecute datele de contact ale elevului şi acordul părinţilor de a ­ îsi înscrie copilul la unul din cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice.

Palatul Copiilor Suceava este locul în care copiii pot desfăşura activităţi coordonaţi de cadre didactice bine pregătite, în următoarele domenii: Artă textilă - Artă decorativă, Atelierul fanteziei- Tapiserie, Automodele, Cenaclu literar şi jocuri de comunicare, Construcţii electronice - robotică, Dans clasic, Dans modern, Dans sportiv, Ecoturism / Meteorologie, Informatică, Jurnalism, Cultură şi civilizaţie engleză, Cetățenie democratică, Muzică uşoară, Muzică populară, Navomodele, Operare şi programare pe calculator, Origami, Pictură, Redacţie presă/Radio-TV, Dansuri populare şi Teatru.

Înscrierile se vor face în funcție de vârsta copiilor și limita numărului de locuri disponibile la fiecare cerc!
1. Înscrierea ONLINE, începând cu data de 28.08.2023:

Oferta de cercuri 2023-2024

  • Accesaţi si completați formularul online existent pe pagina web a palatului copiilor si pagina facebook: facebook.com/PalatSuceava

2. Completarea cererii în format letric, începând cu data de 11.09.2023:

Cererea de inscriere la cercurile palatului copiilor

  • Cererea de inscriere a elevilor la cercuri va fi completată la sediul palatului copiilor și predată profesorului coordonator de cerc.

    IMPORTANT! Daca ati completat cererea pe hârtie, la sediul unitatii, va trebui sa completati si formularul online! Astfel, cererea completată de dvs. va primi un număr de înregistrare.

    Cursurile sunt gratuite!