..:: Cercul de dans sportiv::..

Festivalul International de Gimnastica si Dans “Prietenia” , 28 mai 2016, Palatului Copiilor Vaslui

Festivalul International de Gimnastica si Dans “Prietenia” care a avut loc la Vaslui, in data de 28 mai a.c.,a gazduit peste 2.000 de copii şi adolescenţi din toată ţara, dar şi din R. Moldova şi Ucraina. Indirect au participat şi formaţii din Rusia, Ungaria, Australia, Bulgaria, Cehia, Turcia şi Africa de Sud. Manifestarea s-a bucurat de sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Vaslui.

Alaturi de ei au participat si copii ai Palatului Copiilor Suceava, sub indrumarea drei prof. Aida Petrea si prof. Mirela Duminica,obtinand doua locuri I la acest grandios eveniment la care concurenta a fost acerba. Copiii suceveni au primit diplome,medalii si trofeul concursului,bucurosi ca au fost partasi la un eveniment de o asa mare amploare, pe scena Teatrului de Vara vasluian.

Coordonatori ai cercului de dans: prof. Aida Petrea si prof. Mirela Duminica


Concursul Regional cu participare Nationala de Coregrafie “Armonii dansante”, 29 mai 2016, Clubul Copiilor Pascani

Concursul Regional cu participare Nationala de Coregrafie “Armonii dansante” ce a avut loc pe 29 mai 2016 la Pascani, a adunat peste 500 de copii de diferite varste din toate regiunile Moldovei. Concursul a fost organizat de către Cercul de Coregrafie al Clubului Copiilor din Pașcani si Inspectoratul Școlar Iași.

Binenteles, ca de la acest eveniment nu puteau lipsii dansatorii suceveni.Astfel ca, la concurs au participat 3 formatii de dans de la Palatul Copiilor Suceava coordonate de catre dra. Prof. Aida Petrea si dna. Prof. Mirela Duminica obtinand trei locuri I.

Talentatii copii suceveni au adus si de data aceasta trofeul acasa, demonstrand inca o data ca pe langa ca la scoala sunt printre cei mai buni la invatatura sunt si foarte buni dansatori.